Tuesday, May 27, 2014

SAYA PELUPA ...

Bismillah ..
Assalamualaikum ..

Fuhhh ... Fuhh.. Fuhhh .. (sambil tiup habok .. hehehe)

Alhamdulillah .. Akhirnya berjaya ... Hampir setahun juga xbuka blog saya ni .. Almaklumlah bukan 24jam duk hadap lappy ni .. hehehe .. bukan sengaja pon xbuka blog nih .. Sebenarnyaaa saya lupa pasword blog saya ni ..

Lama jugak nak mengingatkan pasowrd blog ni .. Akhirnya mengalah dengan diri sendiri ... kalau lupa jugak nak buat blog baru .. tapi macam xbest je .. sebab blog ni dah 3 tahun rupanya ..( since 2011) .. walaupon xbanyak entrinya .. eheheh


Haaa nak tahu macam mana boleh dpt semula pasword blg ni  haa cmni ceritanyaa ~~

[sedang duk termenung sambil kelip2 mata ... ]
Tiba2 dapat ilham .. teringat laptop lama masa study dulu .. sebab dulu hobi suka simpan pasword kat lappy .. means auto save paswod bila kita sign in ape2 laa .. incase ada masalah sebagai contoh mcm ni lah ... hehehe ..

And NOW !! saya dah dapat semula blog ni .....
i miss u damn much http://bomatom91.blogspot.com/ ..


Thanks ALLAH sebab sentiasa memberikan peluang utk berfikir dan terus berfikir utk menyelesaikan masalah ini .. betul orang kata USAHA TANGGA KEJAYAAN ..  Jika tak berusaha takkan ada hasilnya .. hehehe

ok lah sampai disini dulu entri kali ini ...
till we meet again .. miss u all ..
wassalammm .. ~~

Thursday, January 10, 2013

happy new year !!

SELAMAT TAHUN BARU 2013 !!



alhamdulillah . . .  tahun baru datang lagi ~~
syukur  umur aku semakin meningkat. .
allah panjangkan umur aku n keluarga aku ~~
syukur alhamdulillah !!

selamat TINGGAL 2012 !!

" banyak sgt pengalaman manis & pahit yg telah aku lalui , alhamdulillah hujung tahun 2012 aku berjaya menghabiskan diploma yg selama ini aku idamkan ! "

" APE-II PON YG BERLAKU :

" BARANG YANG LEPAS JGN DIKENANG "


ZIRAH AHMAD II

Friday, December 7, 2012

KENANGAN SEMALAM YANG MENGGAMIT MEMORI

Assalam... hye semua.. . !!
how are u ..??
hurmmmm rindu sangad2 kat blog... but...
saya nih bukan femes pon nk updates selalu..(kihkihkih)

huh !! panajngnya celoteh aku nih..
diam xdiam skunk nih umur aku dah masuk 21 Tahun ( 22 OKTOBER 2012 ) . . 
hepy belated bufday myself !!
eheheh... dah lambat dah ~~

hurmmm. . . semakin lama usia kita...semakin banyak pengalaman yg manis & pahit dalam hidup yg kita laluikan . . ..??? ehehe...
hurmmm alhamdulillah... aku berjaya hadapinya satu per satu... *__*

Bersyukur sgt-ii padamu YA ALLAH sebab memelihara aku dan memanjangkan usia aku untuk terus hidup dimuka bumi ini !! TERIMA KASIH ALLAH ~~

Terlallu banyak sangat coretan hidup yg aku telh patri dalam memori aku sepanjang kehidupan aku... ya allah syukur sangat-ii sebab umi n adik-ii aku sentiasa ade disisi sepanjang perjalanan aku sebagai seorang hamba dan seorang pelajar !!

^____^

Antara secebis kenangan semalam yg terpatri dalam hidup ini ::

INI JANTUNG HATI AKU -MY LOVELY MOM-

OOH ! AKU YANG NAKAL !
^__^

KDG-II KTER XPERNAH PKIR APE YG KTER BUAD  MASA LALU
TAPI BILA DILIHAT SEMULA .. PASTI AKAN TERINGAT MEMORI SILAM. .

INI ADEK SY YG BONGSU. .  SY MMG GARANG TP BUDAK NIH LA YG SELALU ADE DGN SAYA !!
GEMOK SAYUNK ARAB !!

BILA TKDE APER YG AKAN DILAKUKAN
INI LAH HOBI SAYA PLESSING LBIH...EHEHHE

#____#





Saturday, October 13, 2012

FL Owner Club (FLOC)

Salam semua ^__^

sejak due menjak si JNN join club kete nih ...
wahhh... bukan main seronok lagi join event sana sini...
sampai xhengat dunia ~~
ehehhe...
by the wayyy.....
seronok sgt2.... sbb2 abg2 n akk2 FLOC nih sporting habbesss !!
enjoy giler ~~
hurmmmm HAPPY sgt2 ~~


|
|
|
|
|
|
|
|
|
V
V
V

secebis coretan kenangan semasa TT PONTIAN
( 15-16 september 2012)











FRIENDSHIP  &  LOYALTY  IS  OUR COMMITMENT

Wednesday, September 5, 2012

Tak Tido Lagi !!

Hai evryBody...~~
good morning seMUa....!!
ehehhe...

nih kali ke-2 aku xtido..
miahahahha... (mata dah cam panda)
hohoho...
hmmmmm nih semua gaya2 kawan saya...~~

cc :: aku bosan xtahu nak wtper so updates la perbender yg ku ngarut2 nih <3


Tuesday, September 4, 2012

~ song with full meaning~

ZAHIR TAK TERUCAP !!

hi semua~~
hmm lagu nih penuh dgn maksud yg mendalam..
kadang2 ktew xsedar dalam kehidupan seharian kte..,
bkn semua perkara kte blh luahkan tanpa memikirkan perasaan org lain...
sesungguhnya saya suke sgt2 dgr lagu nih...!!

" TERAMAT GETIT KEADAAN INI
NAK KUBIARKAN X SAMPAI RASA DIHATI
ANDAI KUSAMBUT ITU BERERTI
BERDOSANYA DIRIKU INI "


~~iNCiK JNN XCDEN~~

Hi u olls....~~
hmmm actually pkwe saya xcdent 2 weeks ago !!
arrghhh... sedeyh gler kowt..!!
hmmm apew lagi membebel lah membesar saya tuh..
by the way... die kesiangn sya...
die pon tolong saya baiki incik pakwe... kesian~~
3 hari duk bengkel !!
hmmmm apew2 pon pakwe saya dah sehat.. yeah !!

Mem Besar pon izinkan bawa pulang ke Dungun...!!

p/s :: boring mlm2 gini xtahu nak post per...eheheh

...berJIMBA2 with incik PAKWE tepi Pantai UITM...