Sunday, July 31, 2011

~kawan-kawanku yg C>O>M>O>T tp C.H.U.M.I.L ~

...THANKS YOU ALL ALWAYS WITH ME...

NITHYA YG NOTY
EVEN U ARE NOTY GURL U SELALO WT KAWAN2
KAMO KETAWA DGN KELETAH KAMOO

NIH LAH KETETAH KAWAN2 SAYA YG SUKE POSING
-THANKS YER KAMO SUMEW SUDI JD KAWAN SAYA KETIKA SUSAH DAN SENANG

[ F.W.E.N.F.O.R.E.V.E.R ]
RINDU NK TENGOK KELTAH KAMOO SUMER

NIH KAWAN SAYA YG SELALU :
- GADUH GN SY
-TEMAN SAYA MKN
- SENTIASA ADE GN SY BILEW SY SUSAH N SENANG

~WIFTH KAKAK PUTIH~
SAYA SELALU NGENAK DIE
SUKEW DGR KAKAK NIH GELAK
~ARRRGGGHHHHH~

SALAM....
korg sumew..bamb syg sgt2 kt korg sumew...
kowang thanks ekh jd kawan bamb selama nih...!!
lepas nih bamb harap persahabatan kter kekal wt selame2nya nyew k....
bamb happy sgt2 kawan gn kamoo sumew....


T ktew study sama2....
berjaya sama2....
K.O.N.V.O. sama2...!!


"...DOA SAYA SENTIASA MENGIRINGI KAMOO SUME DIDUNIA N DI AKHIRAT..."
~AMIN~


~ K.A.M.I.Y.A.N.G.C.O.M.O.T.TA.P.I.K.A.M.I.T.E.T.A.P.C.U.N.~

Saturday, July 30, 2011

~R.A.M.A.D.H.A.N.D.A.T.A.N.G.L.A.G.I~

cAm kEJaP jeEErk mAsa bErLaluKan...

mmmm dh samapai dh masanyew ktew 

mengejakan rukun islam yg ke-4...

iaitu BERPUASA DI BULAN RAMADHAN...

‎(⁀‵⁀) ✫ ✫ ✫.
`⋎´✫¸.•°*”˜˜”*°•✫
..✫¸.•°*”˜˜”*°•.✫
☻/ღ˚ •。* ˚ ˚✰˚ ˛★* 。 ღ˛° 。* °♥ ˚ • ★ *˚ .ღ 。
/▌*˛˚ღ •˚ SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN AL-MUBARAK ˚ ✰* ★
/ \ ˚. ★ ˛ ˚ ✰。˚ ˚ღ。* ˛˚ 。✰˚* ˚ ★ღ ˚ 。✰ •* ˚♥
semoga keberkatan hari yang mulia ni akan membuka pintu hati kita untuk beribadat kepada ALLAH S.W.T ::::: :)


SELAMAT MENYAMBUT★* 。 • ˚ ˚ ˛ ˚ ˛ •
•。★BULAN RAMADHAN AL-MUBARAK★ 。* 。˚ ˛ •˛•
° 。 ° ˛˚˛ * _Π_____*。*˚
˚ ˛ •˛•˚ */______/~\。˚ ˚ ˛
˚ ˛ •˛• ˚ | 田田 |門| ˚SELAMAT BERPUASA KAWAN-KAWAN DAN BAGI UMAT ISLAM DI SERATA DUNIA...SEMOGA RAMADHAN INI MEMBERI 1000 KEBERKATAN..AMIN.... ♥^_^♥






~GILA JIKA KU BERSAMA KAMO ~

Ni akak angkat aku....
nama die SITI ZULAIKHA BT. MUSIR....
dia nih selalu adew dgn aKo xkire aku susah mahupon aku senang...
die baek,sentiasa ceria...
gn family aku pon die okeyh jerk...
aku gn family die pon pew kurang nyew...

first time,aku kenal die nih msew aku beljar komputer kt INFOSYS la...
die ckp mse mulew2 aku dtg aku nih kerek 
(nila yg org selalo kata pd aku)
tp,ntah macam manew tah aku boleyh jd rapat n close gn die...
aku anggap die nih cm akak aku...
klo sku susah kdg die ade gn aku..
begitu aku gn die...
jarak umor antara kami xdewla jauh sgt kan..!!


Aku happy sgt dpt kenal gn org cm die...
die selalo bg aku smgt...dia xperah membeza2kn aku...

aku gn die nih dh cm adik beradik pon adew,,,ngeh2..
mmm skunk nih ktewowg dh adw tugas masing2...
msing2 buzy...kdg2 xpat nk spent time same2 cm dulu ag...
kadg2 bilew aku rindue die aku miskol die..
(harap2 smpailah rindue aku kt die)
aku syang die cm aku syg nyawa aku...
aku xpernah sia-siakan die...  =__=

THANKS AKAK..bcoz....:
1) akak selalo adew gn adik mase sng @ susah...
2) akak xpenah beza2kn adik gn owg len...
3) syukur sgt akak leyh terima adik gn seadanya ("__*)


Adik harap persahabatan yg kitew bina selama ini akan berkekalan ke hingga ke akhir hayat biarpon raga kita jauh namun hati kita selalo dekat...!!

AKAK ---> ILYSM


Nih la antara gambar persahabatan kami selama 2 tahun...:

~2 tahun dulu~

~sekarang~

~A.P.A.-.A.P.A.P.O.N.K.A.M.I.T.E.T.A.P.C.H.U.M.I.L~

~KERANA KAMOO AKU MASIH DI SINI~

".... semakin hari semakin banyak masalah yg timbul..kadang2 ianya amat menguji kesebaran aku..
tp aku tahu n percaya ada saja org yg akan menyokong aku dr belakang...biarpon apew org nk kata..aku xpernah anggap ianya sebgai dugaan..tp ianya sebgai satu ujian n pengajaran dalam hidup aku..."


"kadang2 rasa sedih pon adew juga..tp xperla..mlu banyak mana pon air mata kitew mengalir...aku pasti air mata itu akan memberi satu pengertian yg bermakna dlm hidup ku...aku kene kuat n tabah nk menghadapi semua nih..rasa fedup or putus asa xpernah ade dlm pemikian aku.."


"..mak selalu pesann...klau ktew nk jadi org yg berjaya..knerla berusaha..mula2 susah...tp bilew kejayaan dh dpt dikecapi pada masa tu lah ktew terlalu menghargai pengorbanan kter selama ini...mak aku sentiasa berada disisi aku ketikaa aku susah mahupon senang... love u mummy..."


~ ILYSM UMI ~
Owg selalo noty,but, i olweys love u
u almost stand with me

Wednesday, July 20, 2011

Blog oooo Blog

Assalam...

dah lamer giler aku xupdate blog nih...
mmm rindue pown adew...
almaklumlah skunk nih aku bz sket....
(mmm apew pown xbolyhla aku nih..ish3..)

apew2 pown...
lau aku der mase t aku update ag blog nih wokeyh...

thanks kpd yg sudi jenguk blog aku....
ngeh3...