Wednesday, May 4, 2011

...driving school oooo driving schooll...

aku baru sampai muar pada 29.04.2011 (jumaat)
aku sampai jew umah mak aku tnyew aku 
"...mok...ko nk amek lesen ketew ke tk..."
"...before dis dye ade gak tnya aku...but...aku xbg apew2 jwpn pon ag..hehehe..."
"...tetibew jewp pagi tuh die kata esok ko knew g driving skull g dgr ceramah utk amek lesen memandu moto n motocar..jam 7.30 a.m...jgn luper..."
"..aku pon ckpla gn mak aku..asl xckp awl2....(kononyew nk marah tp xjdikla plk...haha)
aku terkezuuutt gler blew dgr bendew nih...bcoz sblm nih aku tnyew die..tp die asyik mrh aku jewp(cedey jewp ayat...!!..)...tp alhamdulillah aku pon tersipu2 siput la...hahahah..."
"...tetibew jewp dr blkg de org menyampuk...!!
mmmmm...sukew la tuh nk amek lesen ketew..."
"...hahahha...aku pon dgn pantas jwab....of kozzzz ar...asl??ko jeles ekh..hikhikhik.."

by the wAy...., aku nk say thanks to my mum bcoz die dh byk menghabeskn duit tuk aku...!!....
die xphenah hampa kn permintaan aku...amin...syukur alhamdulillah....
pasni aku nk berazam aku znk hampakan perasaan die lg...aku ccccccaaaaaayyyyyyyuuuuuuunnnnnnkkkkkk tercgt hingga xterkata terhadap kasih sowg ibu ,,,,,hopew kasih n cinta aku kt die kekal hingga ke akhir hayat...                                                                                               
i lurve u umi (FAUZIAH BINTI TUKIRIN)




CONTOH-CONTOH SIMBOL DI JALAN RAYA
PANDU CERMAT..JIWA SELAMAT

..cuti ooo cuti..

T.A.H.N.I.A.H

29 april 2011 hingga 2 julai 2011
merupakan tarikh yg ditunggun2 oleh semua pelajar POLITEKNIK....
hahah...ni adalah tarikh yg telah ditetapkan oleh kementerian....
iaitu cuti semester panjang selama 2 bulan (fuhhhh...lame kebebenor...)

mmm  cuti ooo cuti...
time2 cuti gini ar yg membuatkan aku bengang...
sbb terpksa tanam anggur ber ekar2 tanah..huh...!!
**** btullah...aku dhla xthu nk wt pew...
jd besarkan badan jew la...nk wt cmne kn??
hmmmm bosan tahap ghaban der....!!

hari2 kerja aku...msak...kemas n on9 fesbuk shajew...!!
yerk ar...dh xthu nk wt mende...nk kejew mak aku xbg...
tp yg beshnyew duit masyuk jew...hahahah...
that what i want...hahahha...
(jaatkan aku...ala skali sekala dua kali dapat pahala..hahah)

Naseb bek la mak aku xmembebel shj apabila ku berada di rumah..hahah
anyway...aku shayunk glewr tat mak aku..kerana die amat memahami diri ku in...hehe
thanks umi....


nih la gambar aku skunk..hehehe...
makin bulatkn aku..hahahha...
but chumill tetap ade..

CaMaT mAlAm cumer,,,,!!

ooouuuccchhhhh....!!
sdh sekian lama saya xjenguk blogger saya nih...!!
akhirnya dpt jgk jeguk...
folowweeerr-followwer sehat2 belakew x nih??
kowunk pe kabo....
maafla sbb dh lamew gler xupdate blog nih...hehehehhe...
jgn marah yerk...bkn pe....almaklumlah bz kn sejak akhir2 nih...hehehhe
anyway....thanks coz sudi jenguk2 blog saya nih...heheh
senyum sokmo yerk kawan2...hehehe